Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milá Anno, možná bych nebyla na Vaší straně, kdybych nevěděla a neznala jednoho, který má neustálou, velmi okázalou potřebu sdělovat širokému okolí, jak je šťastný, bohatý, chytrý a krásný. A podle rady Radky K. se ptám, "proč je ten někdo takový, nebo co za tím je, že takhle jedná?" Možná není přeslazený, jen se násilně situuje tam, kde by chtěl být. Bez tuchy, že působí otravně, neupřímně a přeslazeně:-)

0 0
možnosti
Foto

tak pojmenuju... buď moc televize, moderátorů , nebo smůla, který neveřim. Prostě nehraju na tohle cíleně promyšlené manipulační přehánění, že se brodíte mezi samými zachraňovači, což tak vypadá. Každej má svých starostí dost. Máte-li Vy tu starost tady rozebírat sebe a jak Vás jiní hodnotí... doporučuju si svoje psaní přečíst ještě jednou. A co se zvěrstev školství týká... budiž, sice trochu hystericky pojmenované... to už zas pro mě zcela fér neni, ale info pro vás: děti se tam dozví jedno: být svůj a vyjadřovat se sice upřímně, ale předtím se taky ještě vždycky ptát - proč je ten někdo takový, nebo co za tím je, že takhle jedná, než se k němu vybalíme se svou upřímností. Jjestliže sama sebe hodnotíte, že vy to děláte s respektem...no, budu se snažit tomu věřit. Hezké léto

1 0
možnosti
Foto

Díky za názor. Můj výkřik je reakcí na fenomén, který už nějaký čas sleduji, nic víc. Chápu, že se vám můj styl vyjádřování, ke kterému nadsázka, nebo přehánění, chcete-li, asi patří, nemusí líbit - fajn :). Jsme na blogu. Jinak mě zaujalo, že si možná skutečně myslíte, že se děti ve školách učí tomu, čemu jste popsala, že se učí.

0 0
možnosti

Čtu Vás poprvé a myslím, že chápu, co jste blogem chtěla sdělitR^. Děkuji a držte se;-).

0 0
možnosti

D16a50v72i98d 50V31l24k

2. 7. 2017 8:33

Nebudu se tedy přetvařovat a napíšu,že mě to Vaše řešení mindráků v blogu strašně nebavilo. Doporučuji přečíst nějaký lidsky upřimný blog Marty Kučíkové.

1 0
možnosti

R^- a víte, co připadá zase jako pořádnej mindrák mně? Že tady srazíte ženu, která zde nabízí dobré téma k zamyšlení a jenom proto, že z něj čiší síla a odvaha jít s kůží na trh, jste si kopnul. Skutečného "Vlčáka", jak Vás tady s oblibou zvou, si představuji opravdu jinak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Jsem zastáncem svobody. Toť vše. Nerada vyplňuji kolonky typu Kdo jste, kým jste a proč jste tím, kým jste. Pracuji pro spolek SvobodaUčení.cz - pokud na nějaké roli přeci jen trváte.

Seznam rubrik